Новий незвичайний смартфон LG Wing буде представлений 14 вересня

03.09.2020 1616 0

LG оголосила дату виходу свого нового пристрою за допомогою відео на YouTube.

Цікаво, але про звичайні смартфони LG розмов особливо і немає, а ось новий дикий концепт-смартфон збирає усі погляди. За останні пару тижнів ми багато чули про смартфон LG Wing , що повертається, по суті, ми вже знаємо, що нас чекає. Але незабаром хтось зможе і придбати це диво.

LG підтвердив дату випуску смартфона. Презентація смартфону відбудеться 14 вересня.

Вчора LG розмістила на своєму офіційному YouTube-каналі нове відео із повідомленням про дату презентації пристрою. У 23-х секундному відео виробник дав невелике уявлення про форм-фактор апарату. Крім того, бренд оголосив про те, що унікальний пристрій стане частиною проекту компанії «Explorer Project», який має принести «відмінні та ще недосліджені можливості використання».

Цим рухом LG трохи змінить концепцію позиціонування власних пристроїв. Всі незвичайні концепти потраплятимуть у секцію "Explorer", а стандартні девайси - в лінійку "Universal", куди увійдуть, наприклад, нові апарати серії Velvet.

Кілька днів тому ми розповідали про інсайдерську інформацію, що розкриває ціну на новий смартфон. LG Wing має бути оцінений приблизно в 1000 доларів. До цього в Мережу потрапили два відео, що показують LG Wing у дії.

Минулого тижня ми також дізналися основні характеристики нової моделі . Серцем пристрою виступатиме Qualcomm Snapdragon 765G, а допомагатиме йому 8 ГБ оперативної пам'яті. Пристрій матиме 8-дюймовий основний дисплей разом із 4-дюймовою горизонтальною панеллю.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !

Джерело: YouTube

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 03.09.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube