Один смартфон Vivo – дві програмні платформи: OriginOS та Android

02.11.2020 3770 0

Vivo задумала об'єднати два паралельні світи: Android і фірмовий інтерфейс

Коли з'явилися перші чутки про плани Vivo замінити фірмову оболонку Funtouch OS на новий і крутий інтерфейс Origin OS , багато хто досить прохолодно сприйняв цю інформацію. По-перше, тому що армія користувачів смартфонів Vivo на території наших країн нечисленна і навряд чи стрімко зростатиме на тлі високих цін на пристрої компанії. А по-друге, багато хто вже звикли до заяв китайців, що вони змогли зробити найкращий у своєму роді продукт.

Але, можливо, з приходом OriginOS компанія справді зможе здивувати. Є можливість, що Vivo надасть своїм користувачам самим вирішувати, яким програмним забезпеченням користуватися. Вона почне встановлювати на свої новинки дві платформи: OriginOS та Android. Це дозволить користувачам самостійно робити вибір на користь софту, а при необхідності вони зможуть перемикатися туди-сюди, виходячи з тих завдань, вирішити які буде необхідно.

Про це повідомив постачальник витоків Digital Chat Station, якому вдалося побачити тестову систему. За його словами, прошивка має кнопки перемикання на OriginOS чи Android. Якщо Vivo дійсно має намір налагодити випуск пристроїв, об'єднавши в них стоковий Android та фірмову оболонку, то їй доведеться вирішити низку проблем із сумісністю та, перш за все, на апаратному рівні. Анонс OriginOS призначений на 19 листопада і, можливо, саме тоді ми дізнаємося, що це буде за прошивка і чи справді Vivo дозволить у своїх смартфонах переходити на чистий Android.

Читати також: Vivo показали свій перший розумний годинник Vivo Watch

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

 

Джерело: weibo

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 02.11.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube