OnePlus 9RT запропонує версію Hacker Black Edition

11.10.2021 2645 0

OnePlus 9RT отримає чорне забарвлення і на ньому зроблять спеціальний акцент

До презентації OnePlus 9RT рукою подати і інформації про новинку більш ніж достатньо . Але все ж таки інсайдери знаходять щось цікаве про смартфон. Цього разу надійшла інформація про вихід спеціальної версії OnePlus 9RT - Hacker Black Edition.

Ключова відмінність спеціального видання – колірне оформлення. Новинка набуде чорного матового відтінку. Не можна сказати, що чорний колір корпусу смартфона – явище якесь унікальне. Але чомусь компанія вирішила виділити OnePlus 9RT в окрему версію. Швидше за все, акцент буде зроблено на якійсь особливій обробці тильної кришки, яка й дозволила отримати особливий матовий відтінок.

Нагадаємо, що OnePlus 9RT запропонує чіп Snapdragon 888, до 12 Гб оперативної пам'яті LPDDR5, до 256 Гб постійної пам'яті UFS 3.1, батарейку на 4500 мАч та швидку 65-ватну зарядку. Новинка стане першим пристроєм компанії, який отримає функцію віртуального розширення оперативної пам'яті на 7 Гб.

До переваг OnePlus 9RT варто віднести і поліпшену систему охолодження , яка повинна бути однією з найбільш ефективних серед пристроїв компанії. Вона можна порівняти з тими системами, які зустрічаються в планшетних ПК. Чекаємо на 13 жовтня, щоб дізнатися, скільки компанія запросить за новинку.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: gizmochina

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 11.10.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube