OnePlus 9T скасовано. Купуйте OnePlus 9 або OnePlus 9 Pro

27.07.2021 2332 0

OnePlus 9T може не вийти

OnePlus давно взяла за правило випускати у першій половині року титульний та номерний флагман, а вже у другій половині – Т-версію, яка знецінює попередника. Але у випадку з OnePlus 7T та OnePlus 8T цього не сталося, позиції попередника із суфіксом Pro не похитнулися.

Цілком логічно було припустити, що восени відбудеться прем'єра OnePlus 9T. У мережі навіть почали з'являтися перші чутки про те, якою може бути доопрацьована версія OnePlus 9. І раптом як грім серед ясного неба пролунало пророцтво, що OnePlus 9T не буде. А розповів про це на своїй сторінці в Twitter відомий інформатор Max Jambor, який вже неодноразово помічений за достовірними прогнозами.

Цікаво, що він не став уточнювати, не буде цього року OnePlus 9T або, можливо, компанія взагалі вирішила відмовитися від випуску Т-версій флагманів. Нам залишається лише гадати про це, як і про причини, що стали підставою для прийняття такого рішення. Сподіваємось, що інформатор чи сама компанія пояснять, що насправді відбувається.

Читати також: OxygenOS почали переінакшувати під ColorOS. Перші «сліди» знайдені в OnePlus Nord 2

Схоже, що зближення OnePlus і Oppo дається взнаки і материнська компанія все активніше втручається в роботу «дочки». Ряд експертів ще раніше висловлювалися за те, що є ймовірність того, що Oppo хоче, щоб її продукти були представлені, перш за все, у преміальному сегменті і ставку зроблять на лінійку Oppo Find X. Саме вони будуть виставкою досягнень сучасних технологій, тоді як OnePlus займеться випуском пристроїв у середньому та середньовисокому ціновому сегменті.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: twitter

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 27.07.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube