OnePlus Pad у розробці

09.12.2021 2459 0

OnePlus представить планшет у першій половині 2022 року

У 2020 році світовий ринок планшетів продемонстрував стрімке зростання. Планшети воскресли з мертвих завдяки пандемії, коли карантин та обмежувальні заходи закрили людей на самоізоляції, їм потрібні були невеликі мобільні пристрої для розваг, віддаленого навчання та роботи.

Підвищений попит на планшети спонукав виробників повернутися до випуску планшетів, а хтось тільки почав освоювати новий сегмент. Нещодавно свій перший планшет випустила компанія Realme, а наступного року він з'явиться в модельному ряду ще одного бренду сім'ї BBK - OnePlus. Уявити планшетний ПК мають у першій половині наступного року, і він точно з'явиться на ринку Індії. Про характеристики OnePlus Pad нічого невідомо.

Читати також: Чохол OnePlus 10 Pro демонструє камеру смартфона

Зараз компанія готується до випуску OnePlus 10 та OnePlus 10 Pro, який може відбутися вже у січні наступного року . За чутками, спочатку флагмани дебютують у Китаї, а навесні дістануться глобального ринку. Смартфони точно отримають AMOLED-дисплеї, платформу Snapdragon 8 Gen 1, мінімум 8 Гб оперативної пам'яті та 128 Гб постійної, операційну систему Android 12 з оболонкою OxygenOS 12, а також провідну швидку зарядку потужністю 65 Вт або 125 Вт.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: 91mobiles

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 09.12.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube