OnePlus Watch будуть без "закосу" в бік Oppo Watch або Apple Watch

11.09.2020 2579 0

OnePlus Watch не отримають дизайн від Apple Watch та Oppo Watch

Вже майже всі гіганти ринку смартфонів, що поважають себе, випустили свій смарт-годинник. А ті, хто цього з якихось причин ще не зробив, рухаються у цьому напрямі. Подейкували, що свій рух до розумного годинника OnePlus позначила ще кілька років тому, але ми так і не побачили розробку. Чи то сила компанії не вистачило на створення гаджета, чи вони придивлялися до реакції користувачів на електроніку, що носиться.

Читати також: Дорога до стабільної роботи продовжується: OnePlus Nord отримав ще одне оновлення

Але від самої ідеї створити смарт-годинник OnePlus не відмовилася і кілька днів тому знову заговорили про бажання компанії випустити свій розумний годинник. Тоді були припущення, що "велосипед" винаходити не стали і зовнішність новинки буде повторювати Oppo Watch, які в свою чергу схожі з Apple Watch.

Але сьогодні інсайдер Max J, який відомий своїми достовірними зливами про продукти OnePlus, опублікував цікаву посаду, де, зокрема, він заявив, що майбутні години компанії не будуть схожі на Oppo Watch і циферблат у них буде круглий. А ще він задав ребус, опублікувавши тизер зі стрілками годинника та словом «Wotch». Він одразу заявив, що знає, що слово написане з помилкою, але це натяк. Як виявилося, латинська літера "О" вказує на те, що OnePlus Watch будуть круглими.

Читати також: OnePlus 8T вийде. А що щодо OnePlus 8T Pro?

На жаль, джерело не поділилося з нами інформацією про характеристики та час виходу розумного годинника. Втім, можливо, він і сам не знає таких подробиць.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: twitter

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 11.09.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube