Oppo готує витривалий бюджетник з новим чіпом від MediaTek

13.08.2021 2797 0

Dimensity 810 може дебютувати у новому смартфоні від Oppo

Два дні тому MediaTek представила дві новинки своєї хітової лінійки чіпів - Dimensity 810 і Dimensity 920. Відомо, що перші пристрої на ринку з новими платформами з'являться в третьому кварталі цього року і першою моделлю з процесором Dimensity 810 називали Realme 8S. Як виявилося, первістка з новим чіпом може уявити материнська компанія — Oppo.

Читати також: OnePlus соромиться зближення з Oppo

Як може називатися новинка, не повідомляється. У мережі з'явилися лише характеристики смартфона. Зокрема, крім нового процесора від MediaTek, мобільний пристрій отримає IPS-екран діагоналлю 6,5 дюйми роздільною здатністю FullHD+ з частотою оновлення 90 Гц, в який врізана фронтальна камера на 16-мегапікселів. Захищає скло Gorilla Glass п'ятого покоління.

Місткість акумулятора складе 5000 мАч із швидкою зарядкою потужністю 18 Вт. Смартфон запропонує сканер відбитків пальців на бічній грані, операційну систему Android 11 та потрійну тильну камеру з головним датчиком на 48-мегапікселів, а також парочкою сенсорів на 8 Мп та 2 Мп. Коли може відбутися прем'єра новинки, немає інформації.

Читати також: Анонс підекранної камери Oppo нового покоління: чіткий дисплей та якісні селфі  

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: gizmochina

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 13.08.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube