Oppo та OnePlus об'єдналися

16.06.2021 3478 0

OnePlus тепер офіційно суббренд Oppo?

Через мережу прокотилася новина, що OnePlus стає суббрендом Oppo. Приводом для цього став офіційний прес-реліз глави OnePlus Піта Лау. У ньому він заявив про те, що зараз "настав поворотний момент для майбутнього OnePlus". Компанія взяла курс на розширення асортименту продуктів, де акцент зроблять на найвищу якість. А в цій ситуації OnePlus має "адаптуватися як компанія і як бренд".

Читати також: Представлений OnePlus Nord N200 5G: ємна батарейка та 5G

Піт Лау нагадав, що останнім часом вони взяли курс на зближення із Oppo. Зокрема, відбулося об'єднання команд розробників та інженерів. І він вважає, що такий крок позитивно вплинув. Тому вирішено і надалі продовжити інтеграцію OnePlus та Oppo.

Так що це все означає і яка вигода тут OnePlus? Глава компанії зазначає, що у них з'явиться ще більше ресурсів для створення досконаліших продуктів та підвищення ефективності роботи. Як приклад він посилався на появу більш швидких та стабільних оновлень програмного забезпечення.

При цьому Піт Лау заявив, що "бренд OnePlus продовжить працювати незалежно, зосередившись на наданні вам найкращих продуктів та досвіду, як ми завжди робили". Продукти під маркою OnePlus продовжать виходити, компанія проводитиме власні заходи та триматиме зворотній зв'язок з користувачами.

Враховуючи те, що обидві компанії є «нащадками» BBK і ще під час появи OnePlus говорили про те, що ця спадщина чи суббренд Oppo, ця заява про «об'єднання» виглядає дещо дивною.

Читати також: Огляд OnePlus 9R - він хороший, але в чому каверза?

Компанія вирішили перестати приховувати, хто кого «родив» і хто насправді у кого в «підмайстрах»? І що справді стоїть за оголошенням про зближення двох компаній? Все ж таки сподіваємося, що в майбутньому з'явиться більше конкретики, що OnePlus вклала в слова про «поворотний момент». До речі, за межами Китаю пристрої OnePlus будуть доступні, як і раніше, з оболонкою. OxygenOS.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: oneplus

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 16.06.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube