Відгадай загадку від Xiaomi. Ловіть три підказки

22.01.2021 5679 1

Xiaomi розіслала запрошення на презентацію смартфона з трьома наведеннями

На що тільки не йдуть виробники, аби привернути увагу до своїх продуктів. Так, китайські смартфонобудівники особливо заморочуються з виконанням запрошень на свої прес-заходи, змушуючи іноді губитися в здогадах, що б це означало. Особливо відрізнялася на цій ниві Meizu, яка то шоломи військові розсилала, то гуртки, то цеглу, а один раз і зовсім надіслала журналістам у коробці із запрошенням шматок м'яса.

Читати також: Названі терміни виходу Redmi Note 10 та Redmi Note 10 Pro

Тепер настала черга Xiaomi дивувати і загадувати ребус. Так, американська блогерка Isa does tech опублікувала фото запрошення на захід, який китайська компанія проведе 8 лютого. Сама коробка із запрошенням оформлена пафосно та «дорого-багато», де текст виконаний у золотистому кольорі. На ньому зображено кубок, декорований лавровими гілками та зображенням кінострічки. Саме запрошення вказує на те, що компанія має намір показати смартфон для кінозйомки.

Але найцікавішим виявився вміст коробки. Усередині блогер знайшов сонцезахисні окуляри, орігамі єдинорога та дзига. Який сенс у ці три предмети вклали китайці, залишається лише здогадуватися. Можливо, вони пов'язані з відомими кінострічками. Так, у коментарях користувачі припустили, що сонцезахисні окуляри відсилають нас до трилогії матриця, де активно використовували slo-mo ефекти, дзига з фільму «Початок» може символізувати систему стабілізації зображення. А єдиноріг може вказувати на кінострічку «Той, що біжить по лезу», багату на візуальні ефекти.

Читати також: Геймерський смартфон з'явиться і у Redmi

Що ж насправді хотіла донести Xiaomi цими предметами, дізнаємось 8 лютого. Компанія влаштує глобальний реліз Xiaomi Mi 11?

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: twitter

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 22.01.2021
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Way Wise
1
может это набор одного из кинорежиссеров?
22.01.2021 23:43
Відповісти

Останні ролики на YouTube