PayPal в Україні недоступний для бізнесу

25.03.2022 3501 2

Зарахування коштів та комерційних організацій не проводиться

17 березня стало відомо, що PayPal заробив в Україні , дозволяючи робити покупки в Інтернет-магазинах, перераховувати та виводити кошти на українські банківські картки. Голова Мінцифри України Михайло Федоров закликав українців підв'язувати карти Mastercard та Visa, щоб здійснювати платежі швидко та просто.

На даному етапі можливість отримувати кошти діятиме до кінця червня 2022 року. При цьому PayPal скасував комісії з операцій із українськими рахунками на період війни в Україні. Але у роботі PayPal є одне суттєве обмеження. Переклади у системі можуть робити лише фізичні особи. Представник компанії заявив, що використовувати в Україні PayPal для комерційних платежів не можна. Тобто. надсилати кошти юридичним особам та комерційним організаціям заборонено.

Відомо, що власники карток Приватбанку та Райффайзен Банку Аваль вже успішно зареєструвалися в системі та користуються її послугами. Клієнти низки банків повідомляють, що не можуть прив'язати картку PayPal. Інструкцію з підключення PayPal ви знайдете тут .

Джерело: ukranews

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 25.03.2022
Коментарі
Всього коментарів: 2
 
Den Snig
3
Наконец-то свершилось. С чем всех и поздравляю. Сегодня привяжу к Привату. Надеюсь и на Моно можно будет сделать.
25.03.2022 13:26
Відповісти
Арсений Якимчук
1
Нельзя к сожалению, у меня мама не может привязать и легально получать средства.
06.04.2023 21:51
Відповісти

Останні ролики на YouTube