Pixel 4a розпродали на Amazon ще до старту продажів

07.08.2020 2680 0

Схоже, що всі скептики, які вважають, що хайп навколо Google Pixel 4a не виправданий, засмутиться наступною новиною. Американський Інтернет-майданчик Amazon, що в понеділок розпочала приймати замовлення на Pixel 4a ще до офіційного оголошення старту продажів, сьогодні звітувала про неймовірну популярність пристрою. За даними майданчика, середньобюджетник від Google в даний час недоступний для покупки після того, як він став "бестселлером номер один".

Читати також:Анонс Google Pixel 4a: для шанувальників «чистої» системи та компактних пристроїв


 

Учора, у четвер, на складах американської версії Amazon закінчився весь запас Pixel 4a, надісланий виробником. На сторінці товару тепер стоїть позначка: «Ми не знаємо, коли і чи повернеться цей товар до складу».

 

Офіційні магазини компанії – Google Store та Fi – все ще приймають попередні замовлення перед стартом продажів, наміченим на 20 серпня. У мережі немає точних даних про кількість продажів на Amazon, але це вражаючий результат.


 

На даний момент офіційна ціна смартфона становить 349 доларів, що на 50 доларів дешевше, ніж торішній Pixel 3a.

 

Нагадаємо, Pixel 4a має 5,81-дюймовий екран та працює на базі Snapdragon 730G з 6 ГБ оперативної пам'яті. Єдиний варіант обсягу сховища – 128 ГБ, що вдвічі більше, ніж минулого року. Смартфон продається лише в одному кольорі – чорному.

 

У смартфон встановлений звичний сенсор на 12.2MP, який ми могли бачити у минулорічному флагмані Pixel 4. Датчик відбитків пальців розташований позаду. Живить смартфон батарея на 3140 мАг, більше, ніж попередні апарати Pixel невеликого розміру. Як і завжди, Google планує оновлювати цей смартфон хоча б три роки, забезпечуючи його найсвіжішими патчами безпеки.

Читати також:Все, тепер точно: Google представить Pixel 4a 3 серпня


Джерело: Android Police

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 07.08.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube