Плани Honor: смартфони всіх мастей, складаний гаджет та планшети

26.02.2021 7355 0

Honor готується представити флагмани у травні-червні, випустить складний мобільник та планшети

Honor тепер окрема від компанії Huawei. Зі своїм набором контрагентів, своєю стратегією на ринку та своїм штатом співробітників. Вона автоматично була виведена з-під санкцій США, і тепер може працювати вільно. Плани амбітні — стати брендом номер один у Китаї та увійти до п'ятірки найкращих на світовому ринку.

Першим пристроєм компанії в ранзі суверенної став Honor V40 і далі модельний ряд компанії тільки зростатиме . Так, за інформацією відомого мережевого інформатора Digital Chat Station у планах Honor випустити нові бюджетні та середнього рівня смартфони, а у травні та червні вийдуть нові флагмани. Компанія також прикупила партію нових чіпів, які вона встановлюватиме у своїх новинках. Подейкують, що Honor збільшила замовлення на процесори Dimensity 1100, Dimensity 1200 та Snapdragon 888.

А ще зроблять акцент на камерах пристроїв. З'явиться в модельному ряду Honor свій складний смартфон Magic X та планшети з дисплеями з підвищеною частотою оновлення.

Днями один із майбутніх доступних 5G-смартфонів Honor засвітився у TENAA. Це буде модель з Dimensity 800U, 6,53-дюймовим AMOLED-дисплеєм роздільною здатністю FullHD+, 8 Гб оперативної пам'яті, флеш-накопичувачем на 128/256 Гб, четверною тильною камерою та підекранним сканером відбитків пальців.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: mydrivers

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 26.02.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube