Щодо автономності Samsung Galaxy Z Flip 3 розчарує

02.05.2022 1245 1

Час роботи так і залишиться слабкою стороною складаного смартфона

Однозначно можна сказати, що Samsung має намір і надалі активно розвивати сегмент складних смартфонів. Серія Galaxy Z Flip успішна та добре продається, моделі з неї вибирали ті, хто хотів незвичайний та яскравий апарат. Але при всій зовнішній привабливості у пристроїв цієї лінійки є один серйозний недолік - невеликий час роботи.

 

Читати також: Samsung почне серійне виробництво 3-нм чіпів у третьому кварталі  

 

У того ж Galaxy Z Flip 3 в кожній з половинок знаходиться по акумулятору, і їх сумарна ємність склала 3300 мАг. Така батарея та час роботи – слабке місце та при помірному використанні можна отримати близько доби роботи. На розчарування шанувальників «розкладачок» нове покоління не позбавиться цього недоліку.

 

 

Повідомляється, що Galaxy Z Flip 4 також збережуть конструкцію з двох батарей і їх сумарна ємність складе 3400 мАч. На тлі попередника приріст у 100 мАг є незначним і точно не дасть збільшення частини автономності роботи.

 

Читати також: Показали дизайн Samsung Galaxy A04s

 

Залишається сподіватися, що невеликого збільшення в тривалості роботи вдасться досягти за рахунок установки енергоефективного чіпа Snapdragon 8 Gen 1 Plus. В його основу поклали 4-нанометрову технологію від TSMC, яка відрізняється покращеними показниками за щадною витратою енергії, чим пропонує Snapdragon 8 Gen 1, виготовлений за 4-нм техпроцесом Samsung.

 

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

 

Джерело:androidauthority

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 02.05.2022
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Den Snig
1
Виправте в заголовку на Flip 4
02.05.2022 19:19
Відповісти

Останні ролики на YouTube