Майже третина ринку смартфонів Росії контролює Xiaomi, але найактивніше зростав її конкурент

06.05.2021 3383 0

Xiaomi зуміла відхопити 32% ринку Росії, а Realme здорово натиснула і активно нарощує свою аудиторію

Аналітики компанії Canalys опублікували нову статистику російського ринку смартфонів за перший квартал цього року. Експерти дійшли висновку, що лідером стала компанія Xiaomi, яка активно нарощувала темпи продажу своїх пристроїв, починаючи з минулого року.

Читати також: Серія Redmi Note 10 зростає: новий представник - Redmi Note 10 Pro 5G

За підсумками аналізу російського ринку мобільних пристроїв, аналітики дійшли висновку, що майже кожен третій смартфон, придбаний у I кварталі 2021 року, мав шильдик Xiaomi. Компанія контролювала 32% ринку смартфонів РФ та темпи зростання склали 125%. Ще рік тому частка Xiaomi на ринку Росії становила 24%.

На другому рядку опинилася Samsung, на яку припало 27% частки ринку, і вона додала на 41% у річному обчисленні. Як не дивно, але в Росії все ще тепло ставляться до колишньої доньки Huawei - Honor. Її частка на ринку Росії за перші три місяці цього року становила 10%.

Непогано купують росіяни та iPhone, дозволивши Apple зайняти четвертий рядок рейтингу з результатом 9% і у річному обчисленні вона додала 24%. Рекордсменом за темпами зростання стала Realme, яка за минулий рік продемонструвала зростання на вражаючі 682%. Її частка склала 4% і стільки ж донька Oppo займає світовий ринок смартфонів.

Читати також:   Як прибрати навушники значок на телефоні Xiaomi

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерела: hunchmag , xiaomi

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 06.05.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube