Poco F3 та Poco F3 Pro можуть виявитися лише клонами смартфонів Redmi

04.03.2021 4363 0

На Redmi K40 та Redmi K40 Pro змінять шильдики на Poco

Є чимало тих, хто гадає, якими будуть Poco F3 і Poco F3 Pro, чи зможе компанія вже в ранзі незалежної створити щось дійсно варте. Чи вистачить молодого бренду сил і ресурсів створити продукти з нуля? Перші чутки говорять про те, що Poco не зможе уникнути опіки Xiaomi і продовжить практику запозичення або переклеювання шильдиків.

Читати також: Xiaomi тицьнула носом Realme



У мережі вже раніше з'являлися чутки, що Poco F3 стане лише перейменованою версією Redmi K40 Pro, а тепер надійшла інформація, що ребрендинг влаштують і Redmi K40 Pro. Зокрема, повідомляється, що Redmi K40 вийде на глобальний ринок як Poco F3, тоді як Redmi K40 Pro буде відомий за межами Китаю як Poco F3 Pro.

А щоб заплутати користувачів, для ринку Індії смартфонам дадуть інші імена. Так, Redmi K40 буде продаватися як Xiaomi Mi 11X, Redmi K40 Pro трансформується у Xiaomi Mi 11X Pro, а Redmi K40 Pro+ продаватимуть під ім'ям Xiaomi Mi 11i.

Цікаво, що раніше в мережі з'явилися чутки, що Poco X3 Pro буде самодостатнім і не на кого ні схожим пристроєм. поновлення 120 Гц. Для основної камери нібито приготували чотири датчики, де головний на 48 Мп та доповнять його шириком, макросенсором та датчиком для аналізу глибини.

Читати також: Анонс Redmi Note 10, Redmi Note 10 Pro та Redmi Note 10 Pro Max: усім по Super AMOLED-дисплею, стереозвуку та ємній батарейці

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: xiaomiui

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 04.03.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube