Poco X3 Pro може отримати флагманський чіп Qualcomm минулих років

16.02.2021 8246 0

Xiaomi продовжить ставити чіпи Snapdragon 855 та Snapdragon 730

Продажі пристроїв Xiaomi практично у всіх сегментах зростають як на дріжджах. Якщо брати за точку відліку 2019 рік, то за минулий рік компанія серйозно зміцнила своє становище на ринку смартфонів, ставши третьою компанією у світі. Правда, тут не тільки заслуга самої Xiaomi, свій внесок внесли і санкції США, які добряче підкосили Huawei, чию частку активно «від'їдає» компанія.

Читати також: Дату анонсу Redmi Note 10 перенесли на шість днів

На цей рік компанія має амбітні плани, але багато залежатиме і від того, чи США продовжуватиме гоніння щодо Xiaomi. У числі новинок будуть і моделі з чіпами Snapdragon 855 та Snapdragon 730. У те, що такі моделі вийдуть, повідомляє відомий інформатор DigitalChatStation. Що це будуть за смартфони, він не повідомляє.

Але якщо взяти до уваги думку учасників спільноти XDA Developers, то Snapdragon 855 отримає Poco X3 Pro. Незважаючи на те, що цьому чіпу вже два роки і він втратив титул флагманського, його продуктивності і вистачить для всього. Навряд чи власники апаратів на Snapdragon 855 будуть почуватися неповноцінними в частині продуктивності.

Читати також: Прес-зображення Xiaomi Mi 11 Lite виклали в мережу

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: twitter , xda developers

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 16.02.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube