Подробиці про Huawei Y9a: флагманський дизайн та топова зарядка

25.08.2020 2596 0

Huawei Y9a - бюджетне перетворення Huawei Mate 30


Майже два роки планомірних санкцій із боку США та Huawei майже впала на коліна. Незважаючи на все неоднозначне ставлення до продукції цієї компанії, дуже хочеться, щоб одного разу вона перестала бути «хлопчиком для биття» і дала здачу Президенту і уряду США, що зарвався. На даному етапі Huawei вважає за краще не голосити, що "все пропало" і продовжує випускати смартфони.

Читати також: Смартфони Huawei й надалі отримуватимуть оновлення. Але тиск США на Huawei посилюється

У вересні чекаємо на прем'єру серії Huawei Mate 40, а також вже незабаром має дебютувати Huawei Y9a. У мережі з'явилися зображення новинки, а також постер із низкою її характеристик. Що відразу впадає у вічі — дизайн «спинки» у стилі Huawei Mate 30. Зроблено це явно для того, щоб надати солідності і з орієнтиром на тих, хто хоче доступний апарат з екстер'єром від флагманів. Звертає на себе увагу та ухиляння від вирізів або виїмок в екрані, а для цього «гладкого» ефекту фронталку явно відправили у висувний модуль на верхній грані.

Що за чіп ліг основою Huawei Y9a, невідомо. Враховуючи те, що компанія не вказувала його на промо-постері, приводу для гордості в плані апаратної платформи немає і, можливо, для новинки щось підібрали в модельному ряді Mediatek. Сказано про наявність 8 Гб оперативної пам'яті та 128 Гб постійної, швидкої 40-ватної зарядки SuperCharge та бічного сканера відбитків пальців, а це означає, що матриця тут IPS. Поставлятиметься Huawei Y9a з чотиритильною тильною камерою з головним датчиком на 64 Мп.

Читати також: Google Camera перестане засмічувати ваш смартфон додатковими папками при збереженні портретних фотографій

Як і всі нові смартфони Huawei, ця модель позбавлена сервісів Google, до послуг користувачів фірмового магазину AppGallery.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !

Джерело: gsmarena

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 25.08.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube