Похорон серії Galaxy Note скасовано?

30.11.2020 2121 0

Galaxy Note 21 може вийти, але в 2022 році лінійку все ж таки прикриють

Лінійка Galaxy Note з'явилася у Samsung на ринку дев'ять років тому і саме вона стала уособленням того, якими мають бути великі топові пристрої. Але останніми роками вже стало традицією влаштовувати похорон цієї серії.

Не став винятком і цей рік, і по мережі поповзли чутки, що Samsung нарешті визнала, що Galaxy Note нікому не потрібні. Більше того, в мережі почали просувати інформацію з посиланням на представників Samsung, що компанія дійсно прийняла рішення відправити на спокій серію фаблетів із підтримкою стілуса.

І ось тепер прийшла чергова інформація, що розмови про похорон серії Galaxy Note були передчасними, вихід Galaxy Note 21 все ж таки відбудеться. Про це повідомило південнокорейське видання ET News з посиланням на представника індустрії. Він повідомив, що флагман із підтримкою електронного пера дебютує у вересні цього року одночасно з виходом Galaxy Z Fold 3.

Читати також:Третина виручки на ринку смартфонів придбала Samsung

Але при цьому джерело говорить про те, що все ж таки лінійка Galaxy Note зникне з портфоліо компанії і Galaxy Note 21 стане останньою моделлю серії. Знову ж таки ця інформація носить характер неофіційної і поспішати довіряти їй не варто. Все ж таки потрібно дочекатися офіційного коментаря Samsung на предмет подальшої долі флагманської лінійки.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерела: mydrivers , etnews.com

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 30.11.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube