Показали новий смартфон серії OnePlus Nord

21.03.2021 5583 0

У мережі з'явилися рендери наступника OnePlus Nord N10

Торік OnePlus усвідомила, що на одних флагманах «виїжджати» не вдасться. На світ з'явилася лінійка середньобюджетників Nord, у рамках якої вийшло три моделі. Не можна сказати, що новинки вийшли успішними та одними з найкращих, але компанія налаштована продовжувати випускати доступні моделі. Сьогодні наш перший погляд на смартфон із кодовим ім'ям Ebba. Імовірно, на ринок він прийде як OnePlus Nord N1 5G.

Читати також: OnePlus 9R 5G на офіційному постері демонструє межу, що видає в ньому ігрофон

Рендери новинки з'явилися в мережі завдяки інсайдер @OnLeaks. Перед нами мобільний телефон, який багато в чому повторює OnePlus Nord N10, але тепер замість чотирьох датчиків в основній камері запропонували три. Хоча, тут можна побачити і подібність до того, як оформлена тильна камера в OnePlus 9.

Габарити новинки склали 162,9 х74, 7х8, 4 мм і сам корпус виготовлений з пластику (задня панель) та металу (каркас). На передній панелі розташувався дисплей діагоналлю 6,49 дюйми і сканер відбитків пальців мігрував на бічну грань. На нижньому торці розташувалися 3,5 мм роз'єм для навушників, USB Type-C порт та динамік.

На жаль, крім рендерів немає жодних подробиць щодо начинки OnePlus Nord N1 5G. Немає й розуміння, коли влаштують прем'єру новинці. А поки що в центрі уваги майбутня презентація серії OnePlus 9 та розумного годинника OnePlus Watch, яка пройде 23 березня.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: voice

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 21.03.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube