Користувачі безкоштовної версії YouTube Music тепер постійно спостерігатимуть банер з проханням оформити передплату

11.12.2020 1771 1

Google почне активніше просувати платну передплату на свій сервіс YouTube Music.

Враховуючи, що стрімінг-сервіс Google Play Music вже закрився остаточно , Корпорація добра очікує на більшу кількість зацікавлених в оформленні підписки на свій інший музичний стрімінг-сервіс – YouTube Music. Але, схоже, Google не вірять у зацікавленість нових клієнтів.

Якщо ви не знали, у YouTube Music існує безкоштовна передплата – дуже обмежена порівняно з платною версією. Користувачі безкоштовної версії YouTube Music почали бачити великий банер зі словом "Оновлення" (Upgrade) у нижній панелі програми - очевидний заклик Google відходити від усіх обмежень.

Читати також: У YouTube Music з'являться схожі на Spotify рекомендації

Без оформлення платної підписки YouTube Music буде працювати як завжди, але користувачеві доведеться подивитися коротку відеорекламу. Також великим мінусом є можливість того, що програма може «підсунути» вам живий запис замість студійного. Більше того, для роботи програма повинна бути відкрита, а екран пристрою повинен бути постійно увімкнено, щоб ви могли прослуховувати музику.

Користувачі безкоштовної версії YouTube Music тепер почнуть бачити вкладку зі словом "Оновлення" праворуч від вкладки "Бібліотека", внаслідок чого на нижній смузі відображається тепер чотири пункти замість трьох звичних. Вкладка "Оновлення" веде на сторінку, де користувача "заохочують" на оформлення підписки, розповідаючи про всі основні плюси.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !


Джерело: YouTube Music


https://andro-news.com/news/na-poslednem-izdyhanii-magazin-google-play-music-otklyuchen-pora.html На останньому подиху: магазин Google Play Music відключений, настав час переходити на YouTube Music(в Адм. панель)

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 11.12.2020
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
fkn magic
0
нахуй вашу музыку, как хорошо что я не подскажен на это музодрочество
15.12.2020 00:44
Відповісти

Останні ролики на YouTube