З'явилися подробиці про Redmi K40G та Redmi K50

26.07.2021 3461 0

Серія Redmi K — це такі народні флагмани, у яких трохи компромісів, і вони продаються за доступною ціною. По ряду параметрів вони виглядають не гірше, ніж дорожчі смартфони. Цього року компанія вже випустила Redmi K40 та Redmi K40 Pro, але у цій лінійці ще залишилися вакантні місця. І їх два.

Читати також:Показали загартоване скло для Xiaomi Mi Mix 4

Очікується, що цього року компанія випустить ще Redmi K40 Ultra, а також загадковий Redmi K40G. Інформація про останнє надійшла від китайського інформатора Digital Chat Station. За його словами, Redmi K40G за своїми характеристиками буде дуже близьким до базової версії серії, але з іншою апаратною платформою. Що він має на увазі під "базовою версією" Redmi K40 чи Redmi K40 GE, він не повідомляє. Судячи з машинного перекладу в новинці можуть встановити Snapdragon 870 і цей чіп прийде на зміну Dimensity 1200. Коли варто чекати, реліз Redmi K40G не повідомляється.

Тим часом Redmi K50, який дебютує лише наступного року, починає обростати подробицями. Так, повідомляється, що смартфон оснастять AMOLED-дисплеєм Е-5 від Samsung, який вбудують сканер відбитків пальців. Обіцяють процесор Snapdragon 895 (швидше за все, це буде Pro-версія) та швидку зарядку потужністю 67 Вт. Просто скажемо, такий прогноз передбачуваний і тут без відкриттів.

Читати також: Представлений POCO F3 GT: ігрофон виходить на глобальну арену

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал

Джерела: weibo , telegram

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 26.07.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube