Передбачуваний Redmi K40 на рендері

01.01.2021 6618 0

Можливо, серія Redmi K40 отримає надзвичайно організовану тильну камеру.

Цього року на нас чекає низка презентацій флагманів на базі Snapdragon 888, а відкрив її 28 грудня минулого року Xiaomi Mi 11. Попри всі початкові прогнози, Samsung не вдалося (або вона і не прагнула) застовпити за своєю серією Galaxy S21 право бути першими з новим флагманський чіп від Qualcomm на борту. Крім того, що Xiaomi першою випустила смартфон із Snapdragon 888 на борту, вона ж може випустити і найдоступніший апарат із ним.

Читати також: 9 новинок Xiaomi на початку 2021 року, серед яких Xiaomi Mi 11 Lite

Точніше, зробить це вона, а її суббренд Redmi. Місяць тому глава «дочки» Лю Вейбінг чітко дав зрозуміти, що вони будуть в авангарді тих, хто представить свій смартфон з Snapdragon 888. З великою ймовірністю йдеться про Redmi K40 або Redmi K40 Pro. Що це за смартфон, точної інформації немає, але його дизайн нам пропонують оцінити вже зараз.

Новорічні свята не вплинули на активність інсайдерів, які виклали у мережу рендер майбутнього витвору Redmi. За інформацією автора, це майбутній представник серії Redmi K40. Це може бути як базова версія лінійки, так і «прошка». Якщо зображення є достовірним, то новинка отримає багатомодульну тильну камеру з вертикально розташованими датчиками зображення. У такому виконанні модуль основної камери має оригінальний вигляд.

Читати також: Redmi 9T: як виглядає і що відрізняє від Poco M3

За чутками, Redmi K40 має запропонувати IPS-дисплей, стереодинаміки, батарею ємністю 4500 мАч із швидкою зарядкою.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: mydrivers

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 01.01.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube