,8-дюймовий дисплей

23.09.2020 2683 0

LG випустила смартфон K71 зі стилусом для аудіофілів

Світ смартфонів вже добрий тим, що він різноманітний. У споживачів є вибір і кожен вільний вибирати те, що йому до душі та бюджету. Тому як би ми не ставилися до продуктів компанії LG, нехай вони будуть, адже вони вносять певну різноманітність у світ мобільних пристроїв і мають свою невелику армію шанувальників.

Читати також: З'явився цінник на LG Wing - чутки не брехали

У модельному ряді компанії трапилося поповнення і був представлений LG K71, який став частиною доступної лінійки пристроїв і комплектується стилусом. У його активі великий 6,8-дюймовий дисплей роздільною здатністю FullHD+ та запропонований краплеподібний виріз під 32-мегапіксельну селфі-камеру.

В основі пристрою лежить восьмиядерний чіп Helio P35 у зв'язці з 4 Гб оперативної пам'яті та енергонезалежною пропонують 128 Гб. Є порт USB Type-C, 3,5 мм роз'єм для навушників, сканер відбитків пальців та потрійна тильна камера 48 Мп + 5 Мп (ширококутний сенсор) + 5 Мп (датчик глибини). Габарити апарату склали 171,4 х77, 7х8, 7 мм при вазі 220 грам. Запропонували парочку стереодинаміків за допомогою DTS: X 3D.

Читати також: Перші подробиці про бюджетний LG W11

Доступний LG K71 тільки в сірому та білому кольорах, а цінник на нього не оголошений. В яких країнах можна придбати новинку, не повідомляється.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: notebookcheck

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 23.09.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube