Представлений новий Honor Band 6 з незвичним дизайном

04.11.2020 2204 0

Huawei не забувають наповнювати ринок пристроями, що носяться - вийшов новий браслет Honor Band 6.

Вчора Honor показали новий браслет Honor Band 6, який сподобається фанатам всього незвичайного і незвичного. Компанія стверджує, що новий смарт-браслет дасть певний стрибок розвитку завдяки безрамному дизайну.

Зокрема, Honor Band 6 красується великим 1,47-дюймовим AMOLED-екраном із співвідношенням екрана до пристрою 64%. У браслеті використовується вигнуте скло, виконане за технологією 2.5D, а також додані бічні кнопки для керування гаджетом.

Читати також: Huawei все ж таки підшукує покупця на Honor. Придивляється до покупки і Xiaomi

Крім дикого (для багатьох) дизайну, Honor Band 6 також здивує широкою функціональністю: компанія «прикрутила» нові напрацювання у сфері стеження за здоров'ям. Браслет оснащений підтримкою технології моніторингу частоти серцевих скорочень четвертого покоління Huawei TreSeen 4.0, яка також підтримує моніторинг насичення крові киснем.

Також у Honor Band 6 є підтримка технології моніторингу сну HUAWEI TruSleep 2.0 та функції HUAWEI Trurelax, яка відстежує зміни серцевого ритму протягом усього дня.

Крім того, Honor Band 6 підтримує 10 спортивних режимів, їхнє автоматичне визначення, а також нагадує, щоб ви не забули записати процес виконання вправи.

Читати також: Розкрито особливості Honor Band 5

У Honor Band 6 вперше застосовано технологію швидкої зарядки. Заряджання протягом 5 хвилин забезпечить використання протягом 2 днів. Заряджається пристрій через спеціально створені магнітні конектори. При повній зарядці можна використовувати браслет протягом 14 днів.

Стандартну версію Honor Band 6 оцінили у 249 юанів (приблизно $37), а з NFC коштуватиме 289 юанів ($43). Замовлення стартують з 4 листопада.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !


Джерело: Gizmochina


https://andro-news.com/news/motorola-uzhe-rabotaet-na-sleduyuschim-pokoleniem-moto-g9-play.html Motorola вже працює на наступному поколінні Moto G9 Play(в Адм. панель)

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 04.11.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube