Майбутній Xiaomi Mi CC 10 повинен дивувати дизайном та камерою

19.06.2021 3869 0

У липні очікується анонс камерофона Xiaomi Mi CC10

З моменту виходу лінійки Xiaomi CC9 минуло майже два роки. Серія запам'яталася, перш за все моделлю Xiaomi CC9 Pro, що стала першим смартфоном зі 108-мегапіксельною камерою і вийшла на глобальний ринок як Xiaomi Mi Note 10. Цей апарат навіть зміг стати лідером рейтингу DxOMark на короткий період.

Читати також: Які смартфони Xiaomi оновить до MIUI 13

Цього року компанія задумалася про випуск продовження. За чутками, Xiaomi Mi CC 10 (назва імовірна) побачить світло, і компанія зробить акцент на дизайні та камері. За словами джерела, роботи над смартфоном вже завершено, і він зараз проходить процедуру сертифікації у різних відомствах, яка завжди передує виходу новинок на ринок. Його анонс цілком може припасти на липень і за своїми характеристиками новинка не дотягне до рівня флагманів, але перевершуватиме Xiaomi Mi 11 Lite.

Серед конкурентів новинки серії Xiaomi Mi CC називають Vivo X60 Pro та Oppo Reno6 Pro, передбачається, що смартфон отримає чіпсет Snapdragon 870, 8 Гб оперативної пам'яті і знову в основній камері тон задаватиме 108-мегапіксельний датчик від Samsung. Чи вийде гаджет на світовий ринок, залишається загадкою.

Читати також:   Як знайти і подивитися приховані нотатки на Xiaomi

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: gizmochina

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 19.06.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube