Просто будьте готові: наступна презентація Xiaomi буде довгою і ось коли її чекати

19.11.2021 3928 0

Xiaomi 12 можуть представити 16 грудня і він не буде єдиним дебютантом

Ми вже знаємо, що наступний великий захід Xiaomi має провести в грудні, де представить Xiaomi 12. Напевно, у компанії не без інтересу спостерігають за потугами інсайдерів та простих обивателів передбачити точну дату презентації. Якраз наспіло чергове пророцтво, коли може пройти прем'єра Xiaomi 12.

Подейкують, що презентацію флагмана влаштують 16 грудня. Цікаво, що саме дійство обіцяє бути довгим і триватиме чотири години. Це занадто довго, щоб показати тільки один продукт, а значить, компанія покаже кілька нових продуктів. Крім Xiaomi 12 вона може представити MIUI 13 та оновлену версію доладного Xiaomi Mix Fold. А ось розраховувати на анонс Xiaomi 12 Pro та Xiaomi 12 Ultra не варто. Швидше за все, їх вихід компанія зберігає до 2022 року.

Читати також:   Xiaomi демонструє рішучість почати робити електромобілі  

За наявною інформацією, Xiaomi 12 повинен мати AMOLED-екран з підвищеною герцовкою і роздільною здатністю 2К, платформою Snapdragon 8 Gen1, провідною зарядкою потужністю 120 Вт і потрійною тильною камерою, де в якості головного буде виступати датчик на 50-мегапікселів. Наскільки пророцтво з датою релізу близьке до реального, дізнаємося не раніше початку грудня, коли компанія повинна почати дражнити майбутнім анонсом.

Читати також: MIUI 13: список тестованих пристроїв та перелік тих, які першими отримають оновлення

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: mydrivers , sparronews

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 19.11.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube