Розблокування iPhone у масці - легко. Але потрібні Apple Watch

02.02.2021 1430 0

Apple Watch допоможуть вам з розблокуванням iPhone коли Face ID вас "не впізнає"

Apple представила нові бета-версії прошивок – iOS 14.5 та WatchOS 7.4. Крім штатних виправлень помилок, можна виділити нову можливість розблокування iPhone за смарт-годинником від Apple.

Ця можливість вже була продана на комп'ютерах Mac. Тепер і власники телефонів з Face ID можуть випробувати на собі зручність такої пари.

Як ми знаємо, через пандемію та вимоги носити маски, багато хто відчував дискомфорт при розблокуванні телефоном за допомогою Face ID. Особа не розпізнавалася, залишалося постійно вводити пароль чи знімати маску.

Читайте також: Touch ID може знову повернутися в Iphone

Тепер користувачам Apple Watch буде достатньо піднести до iPhone розблокований смарт-годинник. Коли Face ID не зможе розблокувати ваш телефон через маску, він відразу буде «шукати» ваші Apple Watch (якщо активувати спеціальний пункт у меню).

Деякі вже вважають це не надійним методом розблокування, так як по суті, «будь-який» може мати доступ до телефону якщо годинник. На захист Apple можемо сказати, що метод працює тільки якщо Apple Watch розблоковані по зап'ясті – при цьому ви отримуєте вібро про розблокування. Так що все випрасувати продумано. Чекаємо перших реальних відгуків людей, які зазнають цієї фічі в повсякденному житті.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !

Джерело: mydrivers.com

Автор: Макс Ходаковский Дата публікації: 02.02.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube