Realme C30 стане найпростішим і найдешевшим смартфоном компанії

28.05.2022 7443 0

Просте "залізо" за мінімальний прайс

Realme на підйомі. Компанія все активніше нарощує свою присутність на ринку та піднімається все вище в табелі рангів найбільших виробників. Так, за підсумками першого кварталу поточного року компанія стала четвертою на ринку Європи. Вона продовжуватиме завойовувати ринок, випускаючи масові моделі.

 

 

До таких варто віднести Realme C30, який незабаром дебютує в Індії. Сьогодні мережеві інформатори поділилися подробицями про характеристики смартфона. За їхніми даними, Realme C30 запропонує 6,6-дюймовий екран роздільною здатністю FullHD+, чіпсет Unisoc невідомої моделі, 2/3 Гб оперативної пам'яті та 32/64 Гб постійної.

 

Читати також: Анонс Realme Pad X: стильно, молодіжно та недорого

 

Ємність акумулятора Realme C30 складе 5000 мАг, запропонують зарядку на 10 Вт, селфі-модуль на 5-мегапікселів та одиночну тильну камеру роздільною здатністю 13-мегапікселів. Товщина корпусу складе 8,48 мм та вага 181 грам. Доступний смартфон буде у чорному, синьому та зеленому кольорах. Очікується, що це буде найдоступніший смартфон компанії, цінник на який стартуватиме з позначки $90.

 

Читати також: Представлений Realme GT Neo 3 Naruto Edition: за мотивами популярного аніме-серіалу

 

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

 

Джерела: twitter , twitter

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 28.05.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube