Realme Pad обростає подробицями

08.09.2021 2329 1

Realme Pad є що запропонувати шанувальникам Android-пристроїв

Realme не має наміру обмежуватися ринком смартфонів і пробує свої сили в інших сегментах. Так, незабаром компанія представить свій перший планшет Realme Pad. Виробник як може підігріває інтерес до новинки і поступово розкриває ті особливості, які вона матиме.

Читати також: Realme GT Neo 2: симпатична зовнішність, гарна начинка та приємний цінник

Так, вчора компанія розповіла про те, що Realme Pad запропонує 10,4-дюймовий дисплей роздільною здатністю 2400х1200 пікселів, який займе 82,5% лицьової панелі. Тип матриці має бути AMOLED. Вся начинка планшета буде укладена в легкий та стильний корпус завтовшки всього 6,9 мм.

Сьогодні компанія підтвердила, що за автономність роботи Realme Pad відповідатиме акумулятор ємністю 7100 мАг, ресурсу якого має вистачити на 12 годин відтворення відео. А ось у режимі очікування він проживе вражаючий час – 65 днів. Ще дві цікаві особливості планшета - він може запропонувати "чистий" Android та підтримку eSIM.

Читати також: Серія Realme 9 у розробці і вже скоро про неї розкажуть більше

А ось на серйозну продуктивність розраховувати не доводиться. Як апаратна платформа Realme Pad отримає чіпсет Helio G80. Очікується, що доступний планшет буде у двох версіях з 4/64 Гб та 6/64 Гб пам'яті. Гаджет повинен запропонувати порт USB Type-C, швидку зарядку потужністю 18 Вт, слот для карт microSD, підтримку стілус і стереодинаміки. Всі подробиці про Realme Pad компанія має розкрити на майбутньому 9 вересня заході.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: twitter

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 08.09.2021
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Борис Далевский
3
Helio g80 это просто гениально
08.09.2021 13:30
Відповісти

Останні ролики на YouTube