Realme рветься в преміум

04.11.2021 3487 0

Realme готує безкомпромісний преміальний смартфон

Поганий той китайський виробник, хто не хоче у преміум сегмент. Ціла низка компаній з Піднебесної з часом усвідомлюють, що вони настільки круті, що настав час рухати стовпів з вищого ешелону. Таке перетворення ми могли спостерігати Huawei, період трансформації зараз переживає Xiaomi та тепер Realme готова стрибнути у преміальний сегмент.

Читати також: Realme GT Neo 2T вийде за межі Китаю

Виконавчий директор Realme Сюй Ці на конференції China Mobile Global Partners повідомив, що компанія готує кілька топових рішень, серед яких буде по-справжньому один преміальний гаджет. Цінник на нього досягне позначки $780 і це буде найдорожчий апарат за всю невелику історію компанії. Якихось подробиць про його технічне оснащення він називати не став. Відомо лише, що дебютує новинка на початку наступного року.

Не складно здогадатися, що преміальний смартфон компанії запропонує топову платформу від Qualcomm, OLED-дисплей з високою частотою оновлення, багатомодульну камеру, де один із датчиків має бути перископічним, а також можуть запропонувати технологію ультрашвидкого заряджання UltraDart потужністю 125 Вт.

Читати також: Дебютували смарт-годинник Realme Watch T1: швидка зарядка та 110 спортивних режимів

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: gsmarena

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 04.11.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube