Redmi 8 отримує MIUI 12 Global ROM

21.12.2020 2712 0

MIUI 12 ось-ось дістанеться Redmi 8 у всьому світі

Xiaomi вже на повну силу готується до релізу нової версії фірмової оболонки MIUI 13. Її анонс має відбутися навесні наступного року, але до цього часу компанія порадує ще й виходом проміжної ітерації прошивки – MIUI 12.5 . Але є ще чимало тих моделей, які все ще знаходяться в очікуванні приходу MIUI 12. На одного "ждуна" незабаром стане менше.

Надійшло повідомлення про вихід глобальної версії MIUI 12 для Redmi 8. Номер збірки V12.0.1.0.QCNMIXM та її статус "стабільна бета". Це означає, що прошивка доступна для невеликої кількості користувачів і, якщо в процесі роботи з нею вони не зіштовхнуться із серйозними проблемами, компанія почне масове її розгортання.

Redmi 8 був представлений у жовтні минулого року і став однією з популярних моделей компанії. На ринок він прийшов із попередньо встановленою операційною системою Android 10 з надбудовою MIUI 10, а через кілька тижнів отримав MIUI 11. І ось через рік Redmi 8 оновлять до MIUI 12. Цю модель також називають серед тих, хто може розраховувати на прихід MIUI 12.5. Швидше за все це оновлення стане останнім великим для смартфона.

Читати також: Все про Xiaomi Mi 11 та Xiaomi Mi 11 Pro: характеристики, дата виходу та ціна

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: gizmochina

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 21.12.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube