Redmi K40: коли чекати анонс і що з апаратною платформою

11.01.2021 3224 0

Спочатку анонс флагманського чіпа MediaTek, а потім прем'єра Redmi K40

Першими про ці смартфони заговорили інсайдери, які заявили, що компанія готує до анонсу Redmi K40 і Redmi K40 Pro, де хоча б один смартфон отримає платформу Snapdragon 888. Трохи згодом сам глава компанії Лю Вейбінг підтвердив, що вони готують свою модель з новою платформою від Qualcomm. І він пообіцяв, що це буде одне із привабливих та доступних рішень на ринку.

Читати також: Рендер Xiaomi Mi 11 Pro: ще одна спроба показати яким буде флагман

Але коли новинки представлять? Спочатку ходили чутки, що Redmi K40 можуть анонсувати наприкінці 2020 року, а згодом до нього приєднається Redmi K40 Pro. Сама компанія явно не поспішає розкривати свої плани про дозвіл новинок, але інсайдерам вже вдалося дізнатися про плани Xiaomi.

Так, надійшло повідомлення, що анонс серії Redmi K40 відбудеться після 20 січня. Як орієнтир також сказано, що реліз відбудеться після прем'єри нового флагманського чіпа MediaTek, який має бути виготовлений із застосуванням 5-нанометрової технології. І саме цей новий процесор і ляже в основу Redmi K40.

Читати також: Анонс Redmi 9T: Poco M3, але з NFC

Швидше за все, першим компанія все ж таки представить Redmi K40 з новим чіпсетом від MediaTek, а ось прем'єра Redmi K40 Pro відбудеться пізніше. Можливо навіть після того, як дебютує Xiaomi Mi 11 Pro, щоб не плодити внутрішню конкуренцію. Нагадаємо, що Pro-версію Xiaomi Mi 11 компанія має представити після Китайського Нового року, який відзначатимуть 12 лютого.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: mydrivers

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 11.01.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube