Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11 Pro 5G та POCO X4 Pro 5G у дорозі

18.01.2022 3283 0

Нас чекає анонс Redmi Note 11 у двох версіях та POCO X4 Pro 5G

Ні для кого не є секретом, що виробники готуються до випуску нових смартфонів задовго до того, як вони надійдуть у продаж. Xiaomi не виняток і перед тим як вивести на ринок ту чи іншу модель, компанії необхідно ще отримати цілу низку сертифікатів, а також пройти процедуру схвалення у різних відомствах. Завдяки цьому у нас з'явилися докази майбутнього виходу одразу трьох новинок.

Зокрема, йдеться про такі смартфони як Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11 Pro 5G та POCO X4 Pro 5G. Ці моделі були зареєстровані у базі даних IMEI. Привертає увагу те, що компанія планує випустити на світовий ринок Redmi Note 11 у двох версіях: за допомогою мереж п'ятого покоління і без них.

Читати також: Redmi K50 Gaming Edition буде головним за іграм, але не по фото

Сьогодні компанія анонсувала глобальний реліз серії Redmi Note 11 і нема ясності, чи буде серед дебютантів Redmi Note 11 Pro. Обидві версії «прошки» точно відрізнятимуться апаратними платформами, а які ще будуть відмінності, ясності немає. Подейкують, що крім чіпів, глобальна «прошка» відрізнятиметься від китайського побратима і якимись зовнішніми рисами.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: xiaomiui

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 18.01.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube