Redmi Note 8 впав з висоти у воду і вижив

28.08.2020 3227 0

Дивовижна історія живучості Redmi Note 8

Можливо ви чули майже фантастичні історії про iPhone, які навіть після падіння з літака продовжували працювати. Чудеса виживання можуть демонструвати і смартфони Xiaomi. Нещодавно не постановочний дроп-тест трапився з Redmi 8 Note, якому довелося пережити кілька секунд польоту, після чого на нього чекав холодний душ.

Читати також: Xiaomi випустить свій смартфон із камерою під екраном наступного року. Невже їм виявиться Mi Mix 4?

Своєю історією поділився один із власників цього смартфона. За його словами, Redmi Note 8 впав у басейн, а процесу занурення передувало падіння з восьмого поверху. Швидко схаменувшись, власникові вдалося виловити «утопленника» і яке ж було його здивування, коли він виявив, що смартфон залишився в робочому стані і сенсор реагував на дотик. Щоправда, сам дисплей розбився, і вода змогла проникнути в камеру.

Натхненний подією, власник врятованого Redmi Note 8 поділився історією з главою компанії Лей Цзюнем, відправивши йому повідомлення у соціальній мережі Weibo. Зі свого боку, топ-менеджер компанії вирішив оприлюднити цю історію і розповів про чудеса живучості смартфона. Не забувши при цьому акцентувати увагу на високій якості продукції Xiaomi і сподіваючись, що ця історія переконає скептиків, що компанія робить витривалу та добротну електроніку.

Читати також: Огляд Redmi K30 Ultra! Невже Poco F2 Pro більше не потрібне?

Безперечно, вірити в цю історію або вважати її казкою, кожен вільний вирішувати сам. Але запитань вона викликає чимало. Скептики майже напевно скажуть, що історія притягнута за вуха і якось важко повірити, що бюджетник виготовляють із висококласних матеріалів та дбають про його герметичність, не заявляючи про водонепроникність.


Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: mydrivers

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 28.08.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube