Рендер Xiaomi Mi 11 Pro: ще одна спроба показати яким буде флагман

10.01.2021 5014 0

Бен Гескін виклав концепт Xiaomi Mi 11 Pro і як головний датчик в основній камері сватає модуль на 50 Мп

Флагман Xiaomi Mi 11, який Xiaomi випустила наприкінці минулого року, на даний момент завдяки чіпу Snapdragon 888 є найпродуктивнішим та енергоефективним рішенням у своєму класі. Сьогодні цей смартфон обходить по обчислювальній потужності конкурентів і навіть з появою інших пристроїв з новим чіпом Qualcomm він, як і раніше, залишиться одним із найпродуктивніших гаджетів на ринку.

Читати також: Анонс Redmi 9T: Poco M3, але з NFC

Незважаючи на те, що до продуктивності Xiaomi Mi 11 претензій немає, основна камера могла бути кращою. Роботою над помилками має стати Xiaomi Mi 11 Pro, де прокачають насамперед камеру. Відомий мережевий інформатор Бен Гескін виклав у мережу зображення того, як може виглядати Xiaomi Mi 11 Pro, а також заявив про те, що головним модулем в основній камері виступатиме датчик дозволом 50-мегапікселів. Чи це сенсор від Sony або від Samsung не повідомляється.

Що стосується зображення Xiaomi Mi 11 Pro, Бен Гескін заявляє, що створено воно на основі витоків і чуток про смартфон. Очікується, що новинка отримає вигнуту OLED-матрицю з врізаною в неї фронтальною камерою, а на тильній стороні демонструється прямокутний майданчик основної камери з чотирма датчиками зображення, один з яких перископічний.

Пропонуємо поставитися до цього зображення та інформації зі скепсисом. Нагадаємо, що раніше в Telegram-каналі Xiaomi & MIUI News була опублікована інформація , що Xiaomi Mi 11 Pro в плані дизайну буде схожий на Xiaomi Mi 11 і отримає потрійну тильну камеру. Відомості про «прошка» суперечливі і не варто поспішати приймати на віру будь-які з них.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: twitter

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 10.01.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube