З дисплеєм Xiaomi Mi 11 Pro не буде жодних сюрпризів

30.12.2020 2337 0

Xiaomi Mi 11 Pro отримає той самий екран, що і Xiaomi Mi 11

У Китаї 28 грудня Xiaomi представила свій Mi 11, який можна сміливо назвати першим флагманом 2021 року. Але, дивлячись на характеристики новинки, можна трохи засумувати, це просто хороший смартфон, без ефекту вау. Є ряд характеристик, які не виглядають ультимативними та хочеться більшого. Можливо, у випадку Xiaomi Mi 11 Pro компанія прокачає ряд параметрів.

Вчора ми дізналися, що раніше 12 лютого 2021 року Pro-версію не представлять , а сьогодні мережевий інформатор Digital Chat Station заявив про те, що дисплей тут буде аналогічний тому, що отримав Xiaomi Mi 11. Нагадаємо, що базовий варіант серії оснащений 120-герцевим AMOLED-дисплеєм діагоналлю 6,81 дюйма роздільною здатністю QuadHD+, це 10-бітна панель з підтримкою HDR10+ та частотою відгуку сенсорного шару 480 Гц. І так, зважаючи на все, не варто довіряти джерелам, які запевняють, що інновація у вигляді підекранної камери з'явиться в Xiaomi Mi 11 Pro. Нас чекає дисплей із врізаною в «кругляшок» камерою.

Очікується, що головні відмінності будуть сконцентровані в області тильної камери та швидкого заряджання. Останньою повинні наростити потужність, а ось камера має отримати телеоб'єктив із оптичним зумом. Можливо, трохи «досиплять» міліампер акумулятору.

Читати також: Що криється всередині Xiaomi Mi 11

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: androidauthority

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 30.12.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube