З такою камерою Xiaomi 12 Ultra претендуватиме на звання головного камерофону

16.02.2022 2767 0

Підхід до комбінації датчиків аналогічний Xiaomi Mi 11 Ultra, за їх посилили напрацюваннями Leica

Смартфони Xiaomi стають дедалі кращими, насамперед, у плані «заліза». З відходом Huawei компанія раптом усвідомила, що може посунути Apple зі своїх позицій та виграти у конкурсі на найкращий флагман у світі. Xiaomi тепер сконцентрувалася на пристроях вищого класу, а тим кому мобільники простіше та дешевше варто дивитися у бік смартфонів під брендами Redmi та POCO.

Читати також:   POCO F4 GT засвітився у регуляторів

Щоб побити Apple компанії, потрібні нові високого класу пристрою. І ось такою «зброєю» у битві за звання найкращого флагмана цього року виступить Xiaomi 12 Ultra. Поки що можливість виходу цієї моделі не варто списувати з рахунків. Це спадщина Xiaomi Mi 11 Ultra та претендент на звання головного камерофону компанії.

Сьогодні відомий мережевий інформатор Digital Chat Station опублікував відомості про те, якою може бути камера Xiaomi 12 Ultra. За його даними, як головне в основній камері виступить датчик на 50 Мп роздільною здатністю 8192х6144 точки з системою оптичної стабілізації зображення. Доповнять його ультрашириком на 48 Мп, телеоб'єктивом з аналогічною роздільною здатністю, підтримкою 120-кратного цифрового зуму та OIS. Інформатор підтверджує, що фахівці Leica доклали руку до камери Xiaomi 12 Ultra. Зокрема йдеться про систему обробки зображень.

Читати також: Xiaomi набирає тестерів MIUI 13 для смартфонів POCO

Все виглядає так, що компанія знову використовує ту саму комбінацію сенсорів, що й попередник. Але, можливо, як головне тут запропонують новий модуль Sony IMX707 замість Samsung GN2. Це лише припущення, правильне вони чи ні, дізнаємося точно після презентації, яка має відбутися навесні.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: mydrivers

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 16.02.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube