Samsung Galaxy M51 буде квадрокамерним довгожителем

20.08.2020 2688 1

Samsung Galaxy M51 отримає ємну батарейку та багато камер

 

Лінійка Galaxy M сприймається і позиціонується як доступна, а її моделі вважаються виграшним придбанням для тих, хто віддає перевагу цьому бренду і готовий поступитися якимись можливостями, аби мати пристрій цієї марки. Для раціональних користувачів компанія повинна наступного місяця викотити модель Galaxy M51, яка довго працюватиме і запропонує ряд цікавих рис.

Читати також: Робітник Samsung Galaxy Z Fold 2 показали на відео. Складка на екрані нікуди не поділася

За інсайдерської інформації Samsung Galaxy M51 укомплектують 6,67-дюймовим AMOLED-екраном FullHD+, процесором Snapdragon 730 і 8 Гб оперативної пам'яті. Перевагою новинки має стати батарейка ємністю 7000 мАч із швидкою 25-ватною зарядкою. З огляду на ємність акумулятора смартфон цілком може взяти на себе функції зовнішньої батареї, тому не здивуємося, якщо тут реалізують підтримку реверсивної зарядки.

Смартфону приписують операційну систему Android 10 із фірмовою оболонкою One UI та чотирикомпонентну тильну камеру, де головний датчик роздільною здатністю 64-мегапікселя.

Читати також: Samsung обійшла Apple із сумнівною та спірною ініціативою

Точна дата анонсу Galaxy M51 невідома. Його дебют чекають в Індії, і саме ця країна стане першою, де смартфон з'явиться у продажу.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: 91mobiles

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 20.08.2020
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Самсунг любитель
0
А обладает оплатой самсунг плей есть? Люблю свой старый самсунг за это , гугол плей не вставляет
20.08.2020 20:41
Відповісти

Останні ролики на YouTube