Samsung Galaxy S22 буде без зарядного адаптера і що за швидкістю зарядки

01.02.2022 1709 0

Ніколи такого не було, і ось знову

Трохи більше, ніж тиждень, залишається до презентації Samsung Galaxy S22. Ми вже знаємо, як виглядатимуть новинки іякими характеристиками їх наділять . Вже й порядок цін на флагмани у США та Європі назвали. І тут нам раптом кажуть, що у серії Galaxy S22 компанія відмовиться від адаптера живлення. Щоправда, сюрпризом це не стало, попередники вже не мали таку розкіш як комплектний зарядний пристрій.

Мережеві інформатори також доповнили картину повідомленням, що Galaxy S22 можна заряджати на потужності 25 Вт. Згідно з рекламними матеріалами компанії, на те, щоб заповнити ресурс батарейки ємністю 3700 мАг, піде 70 хвилин. Galaxy S22+ та Galaxy S22 Ultra вже запропонують підтримку швидкої зарядки на 45 Вт. Повідомляється, що на повну зарядку Galaxy S21+ знадобиться одна година.

Читати також: Старт продажів Samsung Galaxy S22 та Galaxy S22+ відкладено

Знайшлися ті, хто вже встиг перевірити швидкість швидкої зарядки нових флагманів і реальний результат трохи гірший від заявленого. За підсумками тестів на повну зарядку Galaxy S22 пішло 73 хвилини, а Galaxy S22+ - 72 хвилини. Розбіг між заявленим часом зарядки та дійсним не критичний, але все ж таки варто бути готовими, що реальний час зарядки моделей серії Galaxy S22 буде відрізнятися від декларованого.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: gsmarena

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 01.02.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube