Samsung Galaxy S22 Ultra пройшов через тест DxOMark: краще за попередника точно

20.02.2022 3102 2

Але до класу преміум камерофонів не потрапив

Експерти ресурсу DxOMark протестували можливості камери флагмана Samsung Galaxy S22 Ultra. Він може бути корисним усім, хто готовий викласти понад $1000 за смартфон, сподіваючись отримати один з кращих камерофонів на ринку. Вердикт DxOMark розчарує фанатів компанії, адже флагман із заявкою на найкращу камеру на ринку не зміг пробитися навіть у першу десятку найкращих пристроїв.

За підсумками тесту Samsung Galaxy S22 Ultra набрав 131 бал, що дозволило йому посісти 14 місце у рейтингу. Його результат аналогічний тому, що набрали Oppo Find X3 Pro, Vivo X70 Pro та Vivo X50 Pro+. Фахівці DxOMark дійшли висновку, що новинка «не зовсім входить у вищу лігу в рейтингу камер смартфонів». Проте в цілому смартфон фотографує добре і є прогрес у порівнянні з попередником у частині зйомки відео та створення знімків із наближенням. Але, на жаль, щодо нічних знімків і кількості шумів він відстає від визнаних авторитетів.

Читати також: Проблемний Exynos 2200: розслідування покаже, хто винен

Серед сильних сторін камери Galaxy S22 Ultra експерти відзначили приємну передачу кольору, широкий динамічний діапазон і точну експозицію в будь-яких умовах зовнішнього освітлення. Що ще важливо, так це те, що флагман не має проблем із роботою зуму, автофокусом та стабілізацією під час зйомки відео.

З недоліків камери Galaxy S22 Ultra фахівці відзначили слабку продуктивність при недостатньому освітленні, проблеми зі зйомкою у складних умовах, наприклад, у висококонтрастних сценах. Ще однією слабкою областю камери Galaxy S22 Ultra є непостійна різкість між відеокадрами, коли вона рухається під час запису, особливо при слабкому освітленні.

Читати також:   Показали Samsung Galaxy Z Fold 4 у дизайні Galaxy S22 Ultra та фішкою серії Galaxy Note

Цей тест пройшов флагман з новітнім чіпом Exynos 2200. Хлопці з DxOMark мають намір отримати версію з Snapdragon 8 Gen 1 і провести порівняльний тест, щоб зрозуміти, наскільки «залізо» та софт відклали свій відбиток на можливостях камери флагмана. А з повним звітом про камеру Galaxy S22 Ultra можна познайомитись тут .

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: DxOMark

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 20.02.2022
Коментарі
Всього коментарів: 2
 
Igor “Barlacuda” Ivanov
0
Ресурс давно скатился. Яблоки тестирует, но оценку выставляет (с последующим перетестом) только спустя пару месяцев...когда ПО допилят. А Самсу - сырую, которая ещё даже не пошла в массы. Я не любитель Самсы и Яблок, но всё равно, к справедливости теста есть вопросы.
21.02.2022 07:22
Відповісти
Cyle Rayner
2
Кто больше занёс, того больше и оценка.
20.02.2022 16:34
Відповісти

Останні ролики на YouTube