Samsung відкрито підтвердила бажання вбудовувати камери під дисплеєм

14.01.2021 2319 0

Промо-ролик Samsung демонструє підекранну камеру, але не у смартфоні

2020 рік, що минув, виявився досить млявим у частині технологічних проривів, лише поступовий розвиток тих ідей, які були закладені раніше. До розчарувань варто віднести те, що виробники так і не навчилися відправляти фронтальні камери під дисплей, продовживши «свердлити» вирізи під селфі-модулі.

Читати також: Анонс Samsung Galaxy A32: новий дизайн, ємна батарейка, економія на екрані та камер

Зловити велику хвилю хайпа на цій темі спробувала ZTE з її Axon 20 5G, але спроба виявилася невдалою і показала всім, що технологія ще сира і вимагає ґрунтовного доопрацювання. Але все ж таки є шанс, що ми стоїмо на порозі повального впровадження підекранних камер і в числі новаторів цілком може виявитися Samsung.

Про те, що південнокорейський гігант працює над таким рішенням, говорили ще кілька років тому. Схоже, роботи вже вийшли на фінальний етап, і Samsung готова дивувати. Щоправда, технологію підекранної камери спочатку обкатають на ноутбуках, а потім запропонують у смартфонах.

Читайте також: Незабаром станеться чіп Exynos з графікою AMD

Підрозділ Samsung Display виклав ролик, що демонструє камеру під дисплеєм у ноутбуці. Але основний акцент робиться на тому, що корейцям вдалося створити найлегшу та найтоншу OLED-панель для ноутбуків. Немає жодної конкретики, коли компанія планує випустити такий лептоп. Можливо, на сьогоднішньому заході Galaxy Unpacked 2021 компанія розповість про перспективи впровадження підекранних камер.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: youtube

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 14.01.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube