Samsung перегляне своє ставлення до показу реклами у прошивках смартфонів та додатках

17.08.2021 1996 0

Samsung готова очистити стокові програми від рекламних оголошень

Запуск реклами на смартфонах – це усвідомлений та необхідний крок, спроба додаткової монетизації. Природно, що такі «вишукування» викликають невдоволення користувачів. За подібним «балівством» помічені компанії Realme, Xiaomi та Samsung. Але останній із названих користувачів вирішив переглянути свою політику щодо пропихання реклами на смартфонах.

Читати також: Samsung Galaxy Z Fold 3 отримав унікальний екран з новітньою технологією

За даними одного з джерел, на одній із нарад глава мобільного підрозділу Samsung заявив про те, що компанія видалить рекламу з встановлених програм. Зокрема, йдеться про утиліти Weather, Samsung Pay та Samsung Themes. Зникнення рекламних оголошень користувачі помітять із приходом оновлень One UI. Щоправда, немає жодної ясності, коли це станеться. Також відкритим залишається питання, чи торкнеться це нововведення смартфони на глобальному ринку, чи воно стане ексклюзивом для Південної Кореї.

Уникнення реклами підвищить привабливість смартфонів Samsung, але навряд чи ефект від цього буде відчутним. Все ж таки більшість користувачів купують пристрої, орієнтуючись на характеристики, марку і ціну. Засилля реклами або її відсутність в пріоритетах користувачів при виборі нового смартфона.

Читати також: Samsung виконає хотілки фанатів: у серії Galaxy S22 домінуватиме чіп від Qualcomm

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: androidauthority

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 17.08.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube