Samsung все ж таки прикрила лінійку Galaxy Note

26.11.2021 6432 1

Але офіційного підтвердження немає

Вирок серії Galaxy Note винесено. Компанія ховає її, їй лишилося жити лічені дні. З просторів Південної Кореї надійшла звістка, що наприкінці нинішнього року Samsung згорне виробництво всіх моделей Galaxy Note 20. На появу наступників пропонують не чекати. Історія лінійки Galaxy Note добігла кінця.

Читати також: Додаток Samsung Expert RAW перетворює камеру смартфона на професійну

Як відомо, раніше флагмани цього сімейства відрізнялися просунутими можливостями Стілус S Pen. Після того як Samsung нагородила такими ж здібностями Galaxy S21 Ultra і доладний Galaxy Z Fold 3, то сенс існування окремої лінійки зник. Раніше компанія заявила про намір зробити улюблені функції Note доступними на більшій кількості пристроїв Galaxy і впевнено втілює задумане в життя.

Правда, сама Samsung вважає за краще не давати прямої відповіді про долю Galaxy Note. Її глава на одній із конференцій заявив, що криза на ринку чіпів торкнулася їх, тому вони вирішили «притримати» вихід оновлення в цій серії. Зараз ми маємо те що маємо, в 2021 лінійка Galaxy Note 20 не отримала наступника і є великий скепсис, що ми його дочекаємося. Принаймні найближчим часом.

Читати також: Samsung Galaxy S22 Ultra на Exynos 2200 пройшов випробування бенчмарком: успіх чи розчарування?

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: etnews

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 26.11.2021
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
ru ezdiumno
0
Ну что же, пришла пора хватать Note 20 Ultra в максималке. Еще на 10 блокноте оценил стилус.
27.11.2021 20:17
Відповісти

Останні ролики на YouTube