Серія Realme Q: час анонсу та характеристики дебютанта

28.09.2020 1667 0

Оновлення лінійки Realm у Q дебютує в жовтні, а дебютант запропонує зарядку на 65 Вт і AMOLED -екран

З приходом Realme асортимент доступних пристроїв став різноманітнішим, але останнім часом компанія якийсь тужливий модельний ряд пристроїв формує. Можливо, щось цікаве та дійсно чіпляюче запропонують в оновленні серії Q, анонс якого призначений на жовтень. Зі свого боку, віце-президент компанії обіцяє, що нова лінійка напевно зайде багатьом.

Читати також: Названа ціна Realme 7 та Realme 7 Pro в Європі

Як називатиметься новинка, відомостей немає. Але вона вже відвідала ряд сертифікаційних відомств, що й дозволило дізнатися, що дизайн запозичений у Realme X7, вона важить 175 грам і товщина корпусу склала 8,1 мм.

В арсенал характеристик новинки серії Realme Q входять AMOLED-панель діагоналлю 6,43 дюйма роздільною здатністю 2400х1080 пікселів, восьміядерний чіп з тактовою частотою 2,4 ГГц (імовірно, Dimensity 800U), селфі-камера на 16-й Мп+8 Мп+2 Мп+2 Мп. Однією з фішок пристрою стане швидка зарядка на 65 Вт, яка за лічені хвилини заряджатиме батарейку на 4200 мАг.

Одночасно з анонсом оновлення Q-лінійки компанія планує представити нову версію фірмового інтерфейсу Realme UI 2.0 на базі Android 11.

Читати також: Realme представила перший у світі смарт-телевізор із матрицею SLED

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: mydrivers

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 28.09.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube