Злили характеристики Realme Pad

25.07.2021 3536 0

На жаль, але щодо апаратної платформи ясності немає

Realme успішна на ринку смартфонів і все активніше хоче масштабувати свій бізнес. Вона має намір проникати зі своїми продуктами у різні сегменти та будує свою екосистему. Незабаром її модельний ряд пристроїв поповниться ноутбуком та планшетом. Сьогодні у нас з'явився привід розповісти більше про Realme Pad.

У мережу злили характеристики Realme Pad, які вказують на те, що це буде тонкий та стильний планшет, укладений у корпус із алюмінію. Габарити пристрою становитимуть 246,1х155,8х6,8 мм. У його активі буде 6 Гб оперативної пам'яті та флеш-накопичувач на 64 Гб із можливістю його збільшити за рахунок карток пам'яті. Живити новинку стане акумуляторна батарея ємністю 7100 мАг.

Realme Pad має запропонувати дисплей діагоналлю 10,4 дюйма та порт USB Type-C. Тип матриці не згадується і, швидше за все, це буде IPS-панель. Судячи з зображень, планшет отримає одиночну тильну камеру. Можна припустити, що ми побачимо дві версії Realme Pad: за допомогою 4G LTE і без такої (тільки Wi-Fi).

Читати також: Бездротові зарядки з магнітами Realme MagDart показали на зображеннях

Що стосується апаратної платформи, то тут немає ніякої ясності, який чіп обраний. Зате є орієнтир за ціною 23 000 рупій або $309. Коли чекати на анонс Realme Pad, не повідомляється. Є шанс, що з релізом компанія не затримається і представить новинку найближчим часом.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: telegram

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 25.07.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube