Злили повні технічні характеристики Samsung Galaxy Tab 7

27.07.2020 1903 4

До великої презентації Samsung залишається менше двох тижнів, і з кожним новим днем ми отримуємо все більше інформації про саму подію і, природно, про очікувані пристрої компанії. І начебто вже мало здатися, що розповідати зараз нічого, як у Мережі з'являється ще помітніший слив. Як сталося сьогодні з Galaxy Tab S7.

Велике німецьке видання WinFuture опублікувало підбір зображень та специфікацій Galaxy Tab S7. Судячи з цих даних, на нас чекають сюрпризи, але необов'язково приємні. Принаймні не для всіх.

Читати також: Яким буде Samsung Galaxy Tab S7 на базі Snapdragon 865+

Зачепило видання новину про те, що стандартний 11-дюймовий Tab S7 використовуватиме IPS-дисплей замість AMOLED. Так, панель не наймізерніша, з підтримкою 120 Гц, та все ж. Якщо ж хочете отримати преміальну AMOLED-матрицю, будьте готові заплатити більше кровно зароблених за 12,4-дюймову версію. Нещодавно ми писали про раніше чутки: деякі аналітики припускали, що в меншій версії не буде сканера відбитків пальців під дисплеєм. Ось ми й отримали підтвердження цих чуток.

Читати також: Новий планшет від Samsung все-таки не отримає сканер відбитків пальця під дисплеєм

Проте продуктивність буде, як мінімум, дуже схожа. Обидві моделі планшетів будуть комплектуватися процесорами Snapdragon 865 Plus, мінімальним обсягом оперативної пам'яті 6 ГБ та накопичувачем у 128 ГБ з можливістю розширення. Також виробник встановить блок основної камери на два об'єктиви: 13-мегапіксельний головний датчик та 5-мегапіксельний «ультраширококутник».

Також цікаво, що Samsung стає дедалі ближче до здійснення своєї мрії про перетворення Galaxy Tab на заміну ПК. Обидва планшети будуть підтримувати функцію Wireless DeX, за допомогою якої, судячи з назви, можна буде підключати ваш планшет до монітора без будь-яких проводів.

Невідомо, скільки коштуватимуть нові планшети і коли вони стануть доступні для придбання після презентації. Але, знаючи любов бренду до іноді не зовсім виправданих націнок, навряд чи на нас чекає зниження ціни в порівнянні з попередником Tab S6, який оцінювався на старті продажів у 650 доларів. Дізнаємося про ціни Samsung дуже скоро.

Джерело: WinFuture

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 27.07.2020
Коментарі
Всього коментарів: 4
 
Алекс
1
Хочеться чтобы на рынке появился хороший Android планшет за цену не более 300$. С возможностью установки кастомных прошивок.
27.07.2020 22:00
Відповісти
Алекс
1
Пускай был бы IPS, 4/64 и SnapD 710, лишь бы цена была недорогая.
27.07.2020 22:02
Відповісти
Игорь
-3
«Зацепило издание новость о том, что стандартный 11-дюймовый Tab S7 будет использовать IPS-дисплей вместо AMOLED». А это как? Зацепило что и чем? И увы, много пустой болтологии стало, особенно в статье о Pixel 4a. Что хотели донести, хз….так поток слов и попытка выдать себя за аналитика
27.07.2020 10:02
Відповісти
Igor “Barlacuda” Ivanov
0
Кто-то ещё пользуется этими динозаврами?
27.07.2020 08:08
Відповісти

Останні ролики на YouTube