Смартфонний бізнес Huawei виставлять на продаж?

25.01.2021 2592 0

Чутки свідчать, що Huawei може продати мобільний бізнес або торгові марки преміальних смартфонів. Huawei заперечує це

Huawei зараз активувала "режим виживання" і робить все, щоб встояти. Щоб не тягнути із собою на дно Honor і вивести її з-під санкцій, дочірня компанія була продана і за «живі» гроші. А зроблено це було для того, щоб продемонструвати незалежність Honor та відірваність від материнської компанії.

Читати також: Вийшов Kirin 820E: урізаний варіант Kirin 820

Але є ймовірність, що на цьому продаж активів не завершиться. З'явилися чутки, що Huawei розглядає можливість продати свій мобільний бізнес. Як покупець вказується компанія, яка перебуває під контролем Комісії з нагляду за державними активами та адміністрації одного з найбільших китайських міст. Подейкують, що переговори близькі до завершення і вже скоро сторони зможуть вдарити по руках.

Сама Huawei спростувала ці чутки та заявила про те, що продаж мобільного бізнесу не входить до її планів. Хоча анонімні джерела стверджують, що ще з вересня минулого року китайська компанія почала вивчати можливість та доцільність продати смартфоновий бізнес.

До обговорення теми щодо можливого продажу мобільного підрозділу приєдналося видання Reuters. З посиланням на два обізнані джерела ресурс повідомив про те, що Huawei веде переговори про продаж брендів преміальних смартфонів P та Mate. Нібито переговори ще на початковій стадії і компанія хоче відмовитись від виробництва преміальних пристроїв.

Читати також: Huawei розповіла як переживає за наше здоров'я

Може бути, Huawei хоче тільки продати торгові марки топових апаратів і зайнятися випуском недорогих гаджетів. До речі, раніше глава Honor заявляв про бажання випустити свої марки преміальних смартфонів P та Mate. З огляду на цю інформацію, можливо ім'я покупця торгових марок відоме.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерела: ithome , reuters

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 25.01.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube