Дивимося на дизайн тильної панелі LG Wing

09.09.2020 2168 0

LG Wing показали з обох боків

Ми вже не раз писали на сторінках нашого ресурсу, що LG готує до випуску дивовижний апарат Wing, що має додатковий поворотний дисплей. Компанія знову вступила на стежку експериментів та пошуку свіжих ідей, тому з'явиться ціла лінійка пристроїв, що ламають стереотипи та LG Wing лише первісток.

Читати також: LG Wing лише початок. Дивовижних пристроїв від LG буде більше

Наші читачі раніше могли бачити те, яким буде фасад телефону, але досі було незрозуміло, який фінальний дизайн отримає задня панель. І ось тепер своє слово сказав відомий інсайдер Еван Бласс, який виклав у мережу зображення пристрою, що дозволяють ще й побачити «спинку». Як виявилося, ззаду встановили прямокутний блок основної камери з трьома датчиками зображення, а саме виконання дуже нагадує те, що запропонували в Oppo Reno4. А от як обіграють фронталку — залишається загадкою. Можливо, її вписали в край вище дисплея.

Передбачення вказують на те, що в основі LG Wing лежатиме платформа Snapdragon 765G, смартфон отримає 8 Гб оперативної пам'яті та флеш-накопичувач на 128 Гб, а також батарейку ємністю 4000 мАг. Основний дисплей буде діагоналлю 6,8 дюйма, а під ним ховається другий 4-дюймовий і поворотний.

Читати також: Новий незвичайний смартфон LG Wing буде представлений 14 вересня

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: phonearena

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 09.09.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube