Сяомішний конвеєр: інформація про 13 нових моделей Xiaomi

24.06.2021 4562 0

Прошивка MIUI розповіла про майбутні новинки Xiaomi, де ряд з них будуть хизуватися дисплеями з підвищеною герцовкою та телеоб'єктивами

Нинішня Xiaomi – лауреат премії бурхлива діяльність. Щоправда, багато хто скаже, що це більше імітація і компанія все частіше відверто халтурить, особливо щодо софту. Вона випускає багато однакових смартфонів під різними етикетками із глючним прошивкою. І плодити апарати вона не перестане. Ентузіасти виявили в коді прошивки згадку аж про 13 нових моделей Xiaomi.

Читати також: Xiaomi Mi Mix 4 по «батарейній» частині буде по-справжньому флагманським  

Про сім новинок невідомо практично нічого, крім кодових імен: evergo, evergreen, zeus, cupid, psyche, pissarro та pissarropro. А ось про шість моделей, що залишилися, вдалося знайти деякі подробиці про характеристики. Так, один із апаратів з кодовим ім'ям Cygnus запропонує 90-герцевий дисплей та потрійну тильну камеру. Де в тандемі з 108 Мп датчиком від Samsung працюватиме ультраширик та телеоб'єктив із 5-кратним зумом. Фронталка повинна бути врізана у область екрана.

Про апарат з кодовим ім'ям bestla вдалося дізнатися, що він матиме 64 Мп датчик Samsung GW3. Цей модуль у парі з телеоб'єктивом повинен отримати мобільник divine, який до того ж запропонує дисплей з частотою оновлення 90 Гц і врізаний в нього селфі-модуль.

Смартфон hyacinth удостоїться екрану з частотою оновлення 120 Гц та потрійною камерою з головним датчиком від Samsung на 108 Мп. Апарат з кодовим ім'ям lepus удостоїться 90-герцового дисплея, в який врізають фронталку, а також потрійний основний камери, де ключовий модуль Samsung ISOCELL GN3 на 50 Мп, є ультрашириком та телеоб'єктивом з 5-кратним зумом.

Читати також: Redmi K50 у роботі. Що чекаєте від нього чи майбутнього Poco F4?

Смартфон з кодовою назвою mercury запропонує основну камеру, де крім ширика і телеоб'єктиву з 5-кратним зумом, запропонують основний датчик з технологією біннінга пікселів і, схоже, що йдеться про 108 Мп сенсор, який видає 12 Мп фоточки в умовах погано.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: twitter

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 24.06.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube