Дивно, як Apple пояснює чужість уніфікації USB Type-C

24.09.2021 3292 4

З приходом USB Type-C інновації та прогрес сповільняться

Apple не поспішає встановлювати USB Type-C в iPhone, роблячи ставку на Lightning. Але, схоже, що компанії все ж таки доведеться з ним попрощатися. Зробити це вона може не з доброї волі, а з примусу. А схилити Apple та інших виробників до цього має намір Єврокомісія, яка вчора презентувала поправки в один із регламентів , що вводять поняття уніфікованого роз'єму, який зобов'язані будуть встановлювати у своїх пристроях виробники електроніки.

Apple вже не раз висловлювалася в негативному ключі щодо впровадження єдиного стандарту порту для зарядки. Чи не змінила свою думку вона і зараз. Вона вперто чинить опір руху за USB Type-C і вважає його шкідливим. Щоправда, доводи її виглядають дещо дивними.

Так, після вчорашнього оголошення Єврокомісією про готовність поправок до законодавчого акту, Apple заявила, що її непокоїть завзятість чиновників. Вона впевнена, що суворе регламентування та прив'язка до одного виду порту заважатиме інноваціям, а не сприятиме їхньому впровадженню. Apple застерегла, що це може вплинути на споживачів у Європі та в усьому світі.

Читати також: Apple знайшла як помститися Epic Games за норовливість

Концерн із Купертіно вважає, що дії Єврокомісії не лише дотримаються технологічного прогресу, а й призведуть до зростання електронного сміття. Звичайно, за рахунок пристроїв та аксесуарів Apple. При цьому компанія не вважала за потрібне уточнювати, як USB Type-C може завадити прогресу та інноваціям. Особливо на тлі того, що він універсальніший, швидший і ефективніший, ніж Lightning.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: bbc

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 24.09.2021
Коментарі
Всього коментарів: 4
 
Алексей Б
-4
на самом деле, я терпеть не могу эпл, но на счет препятствий инновациям они правы. Если будет закон о обязательности tipe c, то как сможет появиться что-то новое? Если это новое никуда нельзя устанавливать? Дело не их разъёме, а в запрете альтернативы впринципе.
24.09.2021 14:49
Відповісти
Иванов Сергей
-5
Положите магнитный переходничек в айфон. Пусть извращенцы трахаются через насадку
Евросоюз со своими законами скоро потребует в парламент 25% мужчин, 25% женщин, 25% гомосеков и 25% лесбиянок. Это же демократично тыкать друг друга в любые места
24.09.2021 09:32
Відповісти
nuraddin rozmetov
0
Иванов Сергей, В Европарламенте скорее всего уже давно такое соотношение судя по их поведению.Просто легализуют свой Евробордель.
25.09.2021 00:25
Відповісти
Александр В
0
nuraddin rozmetov, в точку батенька)
26.09.2021 08:50
Відповісти

Останні ролики на YouTube